Friesestraat 34, 7741 GW Coevorden NL
0524-516632
Nieuws » Stick It, nieuwe manier van lijmen

Stick It, nieuwe manier van lijmen

Stick It, nieuwe manier van lijmen

Stick It. Het perfecte plakmiddel om te gebruiken in combinatie met elke willekeurige snijmachine. Het aanbrengen van lijm op zeer gedetailleerde uit gestanste delen kan een behoorlijk uitdaging zijn... echter niet met Stick It! Gebruik Stick It voor al uw uit te snijden objecten. Het maakt het vastplakken op uw project een stuk eenvoudiger.

Hoe te gebruiken... Knip of snij een stuk Stick It op het gewenst formaat. Verwijder de beschermlaag zodat de lijm zichtbaar wordt. Plak de Stick It op de achterzijde van het materiaal dat u wilt uitsnijden met uw snijmachine. Voorkom luchtbubbels of vouwen. Snij het door u gekozen materiaal zoals gebruikelijk. Zodra u uw uitsnede losgemaakt hebt van uw snijmal verwijder dan de beschermlaag van de achterzijde en Stick It. De lijmlaag is zo vervaardigd dat deze voor enige tijd herpositioneerbaar is, totdat de lijm droog is. Dan wordt deze permanent. Zeer geschikt voor gedetailleerde snijmallen! Ook zeer geschikt om doorzichtig papier (zoals perkamentpapier) mee op te plakken.

Tip: Plak ook een laagje Stick It aan de bovenkant van het uit te snijden papier. Nadat het is uitgesneden en u het heeft opgeplakt, verwijderd u de beschermlaag aan de bovenkant en kunt u het bestrooien met glitter, IndigoBlu flakes, strooizand of een ander materiaal wat u leuk vindt.

Verkrijgbaar in twee maten, zuurvrij, niet schadelijk voor het milieu, gedrukt op FSC papier, Recycable, Lijm is op waterbasis.

Klik hier voor info filmpje op Youtube

Bekijk of bestel hier 


» Meer nieuws Laatst gewijzigd op 02-03-2015 14:27

Nieuwsbrief

Naam:
E-mailadres:
Wolkoker Breishop

Wolkokerbreishop.nl

» Bezoek Wolkokerbreishop.nl


Pergamanoshop

Pergamanoshop.nl

» Bezoek Pergamanoshop.nl
Home | Breigarens | Handwerken | Hobby | Nieuws | Contact | Informatie | Sitemap

© Copyright De Wolkoker | Alle rechten voorbehouden