Friesestraat 34, 7741 GW Coevorden NL
0524-516632
Nieuws » Pergamanodag 10 oktober

Pergamanodag 10 oktober

Pergamanodag 10 oktober

Zaterdag 10 oktober van 10.00-17.00 organiseert de Wolkoker de landelijke Pergamanodag bij zaal Talens in Coevorden.
Op de Pergamanodag zijn er diverse demonstraties en workshops van verschillende Pergamano technieken. Verder worden er combinaties gemaakt van Pergamano met andere hobby technieken. Zo is er uitgebreid aandacht voor kleuren op perkamentpapier en is er aandacht voor de combinatie Zentangle en perkamentpapier. Er zijn veel nieuwe hobby-artikelen die goed combineren met perkamentpapier en er is voor elke bezoeker een leuke verassing.

Er komen Pergamano-docentes vanuit alle regio’s in Nederland en uit België. Behalve dat er heel veel te zien is die dag is het ook een ontmoetingsplaats voor iedereen die de hobby beoefend of er kennis mee wil maken. Er zal een kennismakings-workshop worden gegeven en er is een workshop voor gevorderden. Entreekaarten zijn €5,- maar bij besteding van €25,- krijgt u €5,- korting op uw aankopen en is de entree dus gratis.

Kaarten zijn te koop bij de Wolkoker in Coevorden, online te bestellen en natuurlijk op de dag zelf bij de ingang De dag vindt plaats in zaal Talens, ca 300 meter lopen van het NS station en ongeveer 300 m vanaf de Wolkoker.

Pergamano is een hobby waarbij gewerkt wordt met perkament papier. Perkamentpapier is half doorzichtig en steviger dan normaal papier. Door gebruik te maken van deze eigenschappen van het papier kun je er prachtige dingen mee doen. Meestal worden er wenskaarten mee gemaakt maar het is ook geschikt voor interieurdecoraties etc.

» Meer nieuws Laatst gewijzigd op 29-09-2015 17:02

Nieuwsbrief

Naam:
E-mailadres:
Wolkoker Breishop

Wolkokerbreishop.nl

» Bezoek Wolkokerbreishop.nl


Pergamanoshop

Pergamanoshop.nl

» Bezoek Pergamanoshop.nl
Home | Breigarens | Handwerken | Hobby | Nieuws | Contact | Informatie | Sitemap

© Copyright De Wolkoker | Alle rechten voorbehouden