Armbandjes maken met een Kumihimo schijf

Om op een makkelijke en leuke manier armbandjes te maken ga je gelijk van start met een Kumihimo schijf en satijnkoord. Met een Kumihimo schijf maak je vrolijke en mooie armbandjes en vriendschapsbandjes, sleutelhangers of kettingen. Armbandjes maken met Kumihimo is erg eenvoudig als je het basispatroon gebruikt.

Wat heb je nodig om armbandjes te maken met een Kumihimo schijf?

Begin met een startpakket. Het makkelijke daarvan is dat je gelijk alle materialen in huis hebt om te beginnen! Met bijvoorbeeld het Kumihimo Aanbieding XL Startpakket ga je aan de slag met een ronde kumihimo schijf. Ook zitten er daar 8 pakjes satijnkoord in, in verschillende kleuren. En om armbandjes compleet te maken zitten er eindkapjes, ringetjes en slotjes in. Met dit pakket kun je dus eindeloos combineren en heel veelĀ  leuke armbandjes maken. Leuk voor de lange ritten in de auto, voor op vakantie, een hobby voor jong en oud! Maar denk ook eens aan een kinderfeestje, cadeautje of afscheidscadeautje voor de juf.

In onderstaande video zie je het basispatroon stap voor stap uitgelegd:

Heb je dit onder de knie? Dan kun je andere pakketten uitproberen zoals het Akina armbandje of ketting, een snakeprint armbandje, spiraalarmband of ga voor een Hollands patroon: Kumihimo Tulpenpatroon.

Wil je weten waar Kumihimo voor staat en waar het oorspronkelijk vandaan komt? Lees ons blog.

 

De Haak en Breishop

Een webshop van de Wolkoker in Coevorden. Boordevol haak- en breigarens, haak- en breinaalden, patronen, handwerkstoffen en accessoires.

Haak en Breishop
haak en brei shop