Doe mee met de nieuwe Scheepjes CAL en haak deze prachtige deken. De CAL start op 23 september maar bestel nu vast het pakket.

De CAL 2020  van Scheepjes is ontworpen door Christina Hadderingh. De inspiratie voor dit ontwerp vond zij in de vele galerijen van het adembenemend mooie Muséum National d’Histoire Naturelle (Natuurhistorisch Museum) in Parijs dat belicht wordt in het boek Als je het licht niet kunt zien (All The Light We Cannot See) van de prijswinnende auteur Anthony Doerr.

De CAL start op 23 september en wordt gehouden in de  Official Scheepjes Facebook groups  Het patroon wordt verspreid over 11 weken gepubliceerd en kan gratis gedownload worden via de Official Scheepjes Facebook-groep en Scheepjes.com.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende kleurencombinaties: Herbarium, Conchology, Entomology en Mineralogy.

Deze Cal is uitgevoerd in de ColourCrafter, een lekker zachte acryl draad. Je kunt hem ook bestellen in de StoneWashed uitvoering, dan is hij van katoen.
De deken van ColourCrafter wordt ca 150 x 150 groot, de StoneWashed deken ca 145 x 145

Hou je van lezen? Dan is deze Cal helemaal iets voor jouw. Tegelijkertijd met de Cal loopt er een Read-A-Long om een extra dimensie toe te voegen aan de haakervaring. Om mensen te enthousiasmeren om naast het haken ook het boek te lezen, organiseren Scheepjes en ontwerpster Christina wekelijks een Book Club Sunday meet-up in de officiële Scheepjes Facebook groepen. Speciaal voor Book Club Sunday heeft Scheepjes unieke en exclusieve Engelstalige interviews gehouden met de auteur Anthony Doerr! Elke week krijgen crafters leesvoer om zich voor te bereiden op de Book Club Sunday, die tevens zal aansluiten bij het deel dat zij op dat moment haken. Als deelnemers geen enthousiaste lezers of audioboek luisteraars zijn dan kunnen ze natuurlijk ook enkel genieten van de CAL!