Haak mee met de Durable CAL
Autumn mosaic Shawl

Dit najaar komt Durable met een heerlijke warme CAL (Crochet Along), de ‘Autumn Mosaic Shawl’! De shawl is lekker kleurrijk, heeft een royaal formaat en wordt gemaakt met het zachte garen Durable Cosy fine. Het gave mozaïek-patroon maakt de shawl helemaal af. In 5 weken werken we samen met de volgers naar het eindresultaat en kun je genieten van een vrolijk en warm najaar. De Autumn Mosaic Shawl is ontworpen door Jolanda Maas.

Kleurpakketten en eigen keuze

Het pakket voor de ‘Autumn Mosaic Shawl’ is te bestellen in drie gave kleurcombinaties. Elk pakket bevat 15 bollen Cosy Fine, een projectbag en steekmarkeerders. Je kunt bij ons ook je eigen kleurencombinatie samenstellen. Kijk voor alle kleuren Cosy Fine hier en bestel eventueel andere kleuren voor jouw cosy ‘Autumn Mosaic Shawl”.

Start van de CAL

Vanaf Donderdag 11 november komt er elke week een nieuw deel van het patroon online te staan. Verdere informatie hierover vindt je hier.

De Haak en Breishop

Een webshop van de Wolkoker in Coevorden. Boordevol haak- en breigarens, haak- en breinaalden, patronen, handwerkstoffen en accessoires.

Haak en Breishop
haak en brei shop