Haakpakket Hook Around Cosy Pirouette Trui

Deze trui wordt gehaakt met twee verschillende draden: DMC Pirouette en Durable Cosy Fine. Door gebruik te maken van een dubbelzijdige haaknaald met daarbij onze eigen speciale ‘Hook Around’ techniek, maak je deze geweldige trui!

Dit complete pakket bestaat uit:
-1 bol DMC Pirouette
-6 bollen Durable Cosy Fine
-Dubbelzijdige Tunische haaknaald 9 mm
-Duidelijke werkbeschrijving

Bestel hier jouw haakpakket Hook Around Cosy Pirouette Trui.

Online workshop volgen?

De ‘Hook Around’ techniek is onze eigen speciale techniek waarbij je steeds in het rond haakt. Een originele manier van haken waarbij je een dubbelzijdige haaknaald gebruikt. Bij deze steek houdt je het gekleurde draad steeds aan de buitenkant van je werk en de effen draad aan de binnenkant. Hiermee kun je dus hele aparte kleurencombinaties maken!

Voor het maken van de Hook Around Cosy Pirouette trui zijn er drie instructiefilmpjes te bekijken. Het eerste deel is te bekijken vanaf 1 november, deel twee vanaf 8 november en deel 3 vanaf 15 november. Zo kun je op je eigen moment en eigen tempo meehaken met deze heerlijke ‘cosy’ trui!

Bekijk hier Deel 1 van de instructiefilm.

De Haak en Breishop

Een webshop van de Wolkoker in Coevorden. Boordevol haak- en breigarens, haak- en breinaalden, patronen, handwerkstoffen en accessoires.

Haak en Breishop
haak en brei shop