Brei- Haakgarens

Breien en haken is weer helemaal in!

Het is leuk om te doen er zijn heel veel modieuze garens te koop waarvan je, je eigen persoonlijke creatie kunt maken. Heb je nog nooit gebreid, begin dan eens met een leuke sjaal. Bij de Wolkoker vind je een uitgebreid assortiment brei- haakgarens en ook heel veel patronen zowel voor de beginneling als voor de ervaren breister/haakster. Een deel van het assortiment is ook te bestellen via onze webshop, Haak en Breishop

Brei-café

Op de donderdagen in de even weken kun je gezellig de pennen oppakken in ons breicafe. We beginnen om 13.30 en stoppen ongeveer 15.30. Er worden tips uitgewisseld, je kunt er dingen leren (het is onder leiding van een ervaren handwerkster) en het is heel gezellig. Uiteraard staat de koffie/thee met iets lekkers klaar.
Deelname is €2,50 per keer.

Haak-café

Elke donderdagavond van 19.00 tot 21.00 kun je aanschuiven bij het haak-café. Zowel voor beginners als voor gevorderden. Je krijgt er tips, doet inspiratie op en het is erg gezellig. Het haakcafé wordt verzorgt door Bernadette Ambergen en Marlies Jongetjes.
Deelname is €2,50 per keer.

De Haak en Breishop

Een webshop van de Wolkoker in Coevorden. Boordevol haak- en breigarens, haak- en breinaalden, patronen, handwerkstoffen en accessoires.

Haak en Breishop
haak en brei shop