Nieuws

Wij proberen u regelmatig te inspireren met diverse (nieuwe) ontwikkelingen en trends op gebied van hobby. Bezoek onze website regelmatig om u te laten inspireren. Eventueel kunt u zich ook abonneren op onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws

tie en dye t-shirt
Tie en Dye je T-shirt

Tie en Dye je T-shirt en maak iets unieks. Het kan eigenlijk niet misgaan en het is heel leuk om te doen.

Lees meer
haakwerk
Haakcafé weer van start

Vanaf donderdag 25 juni starten we weer met het haakcafé.  Kom gezellig langs om samen te haken elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Om dit veilig op anderhalve meter te kunnen doen mogen we gebruik maken een leegstaand winkelpand.

Lees meer
Breipakket Slaappopje
Breipakket Slaappopje

Breipakket Slaappopje  is een leuk project voor een beginnende breister maar is ook gewoon heel leuk voor een ervaren breister. Dus eigenlijk geschikt voor iedereen. Deze schatjes wil je gewoon maken toch?

Lees meer
Kumihimo armbandje Sweethearts

Kumihimo pakket armbandje Sweethearts is een compleet pakket om meerdere armbandjes te maken. Het Kumihimo pakket is geschikt voor beginners.

Lees meer
Nieuw, de Kol 2.0

Daar is hij dan, de Kol 2.0. Een verbeterde versie van onze tunisch gehaakte kol met dubbelzijdige haaknaald. De Kol 2.0 wordt van boven naar beneden gehaakt en heeft een mooiere opzet.

Lees meer
Kaarten maken met perkamentpapier

Zelf kaarten maken blijft leuk. Wij hebben pakketten gemaakt met een duidelijke beschrijving en een instructiefilmpje.

Lees meer
Mondkapjes maken

Wij willen graag meehelpen om het tekort aan mondkapjes weg te werken. We kunnen je in contact brengen met mensen die dit al doen en we hebben contact met de thuiszorg om ze af te geven.

Lees meer
Corona maatregelen

Wij willen graag meewerken om de Corona uitbraak zo snel mogelijk het hoofd te bieden. We houden ons aan alle regels van het RIVM en hebben daarnaast zelf een aantal dingen bedacht die voor sommige mensen nu beter zijn.

Lees meer
Haakpakket SKOL

De SKOL is een kol die lekker groot is en over je schouders valt. We hebben hier gekozen voor de Aloha als voorgrond kleur omdat het een wat langer kleurverloop heeft. Het komt in dit model heel goed tot zijn recht.

Lees meer
Workshop Voorjaarskaarten maken

Wij hebben zin in de lente! Zaterdag 14 maart 13.30 - 15.30 kun je een workshop voorjaarskaarten maken volgen. Er wordt een kaart gemaakt met design- en perkamentpapier.

Lees meer
Te Gekke Krijtjes

Ze heten echt zo, "Te Gekke Krijtjes" en ze zijn ook te gek! Het zijn krijtjes op basis van bijenwas die je voor heel veel verschillende technieken kunt gebruiken. De kleuren zijn onderling ook heel mooi te mengen.

Lees meer
Gekaarde wol voor naaldvilten

Nieuw in ons assortiment, gekaarde wol om mee te naaldvilten. Naaldvilten doe je met gekaarde wol. Dit is lekkere zachte wol die nog niet is gesponnen maar al wel geverfd.

Lees meer
Durable Cosy Extra Fine

We hadden al de Cosy en de Cosy Fine van Durable. Een heerlijk zachte draad van katoen en acryl. Nu is daar een klein zusje bij gekomen, de Cosy Extra Fine.

Lees meer