Online workshop met Gerti Hofman

Zondag 1 november  kun je meedoen aan een live cursus via zoom. De cursus wordt gegeven door Gerti Hofman. Er worden twee verschillende workshops gegeven.
Zentangle stempel: In deze workshop werken we met het zentangle stempel. Het papier wat gebruikt wordt is gewoon kaartkarton.
Sterbloemstempel: In deze workshop werken we met het stempel sterbloem. We werken met perkamentpapier.
Beide stempels zijn eigen ontwerpen van Gerti.

Je kunt je hier opgeven voor de workshops.

De cursus is live dus er is gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen.

De workshop is live via zoom, simpel en gratis te downloaden.

Je kunt je hiervoor opgeven en je krijgt dan een link naar de workshop, tijdens de workshop kun je vragen stellen, via de chat of mondeling.

Je kunt alleen kijken maar het is natuurlijk leuker om ook actief mee te doen. Er is een materiaalpakket samengesteld van de gebruikte materialen. Basis artikelen die ook handig zijn om te hebben vind je hier. Alles eenvoudig mee te bestellen.

Gerti Hofman

Gerti Hofman is al heel lang Pergamano-master-docente. Ze heeft meerdere boeken op haar naam staan en ontwerpt daarnaast snij-mallen, stempels e.a. hobbymaterialen. Vanwege haar roots in de Pergamano werkt ze graag met perkamentpapier. Ze vind het ook steeds een leuke uitdaging om combinaties naar andere hobby’s te maken. Zo heeft ze een heel eigen stijl ontwikkeld.

De Pergamanoshop is dé online
Pergamano speciaalzaak

Webshop van de Wolkoker. In deze online Pergamano winkel vind je het complete assortiment Pergamano artikelen en heel veel andere hobbyartikelen.

Naar Pergamanoshop.nl