Hobby

De Wolkoker is zeer ruim gesorteerd op het gebied van hobby. Er wordt steeds ingespeeld op de nieuwste trends, regelmatig worden er demonstraties en workshops georganiseerd en daarnaast is er een groot aanbod van basisartikelen zoals klei, gips, verf, styropor en heel veel soorten papier.

Hobby café

Elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 tot ongeveer 15.00 kunt u gezellig komen kaarten maken of scrapbooken. Er is een ervaren cursusleidster aanwezig die u op weg kan helpen. De nieuwste technieken en materialen komen onder de aandacht. Onderling kunnen er ideeën uitgewisseld worden en het is vooral heel gezellig om samen creatief bezig te zijn.
Er wordt gewerkt met materialen uit de winkel en deelname kost €5,50 per keer (inclusief koffie/thee). Opgave is gewenst.

Pergamano

Er is een zeer ruim assortiment in PERGAMANO artikelen en alle nieuwe ontwikkelingen worden goed bijgehouden. Als u een afspraak maakt staat onze pergamano-specialist voor u klaar, zij heeft dan alle tijd voor u en kan uitleg geven over alle verschillende technieken.

Pergamano is een techniek voor het maken van werkstukken van perkamentpapier. Perkamentpapier is stevig en halfdoorzichtig en bezit daardoor een aantal eigenschappen, die verschillende bewerkingen mogelijk maken. Pergamano is veelzijdig, en uitstekend te combineren met andere materialen. De Wolkoker heeft het meest uitgebreide Pergamano-assortiment van Nederland. Pergamano is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ook kunt u al uw Pergamano artikelen via het internet bij ons bestellen op www.pergamanoshop.nl.

ParchmentCraft magazine

Ook kunt u het magazine ParchmentCraft bestellen. Het magazine is in het Engels maar er staan heel veel foto’s en duidelijke patronen in en is dus goed te begrijpen ook als je geen Engels kunt. Het ParchmentCraft magazine is in de plaats gekomen voor de PergaDoe.

Groovi Plates

Een nieuwe techniek om heel gemakkelijk prachtige kaarten te maken met perkamentpapier is werken met de Groovi Plates. U legt het perkamentpapier op de Groovi Plate en trekt met de fijne embossing pen (1 mm) de lijntjes over. Bekijk of bestel hier de Groovi Plates.

Kunstschilders benodigdheden

Diverse soorten verf van Talens, zoals de van Gogh olieverf en de Amsterdam acrylverf. Aquarelverf, tekenblokken, potloden en een ruim assortiment kwaliteits penselen. U vindt het allemaal bij de Wolkoker.

Kaarten maken

Kaarten maken is een leuke veelzijdige hobby. Er worden heel veel cursussen en korte workshops gegeven op dit gebied bij de Wolkoker.
Ook hebben wij materiaal pakketten om zelf kaarten te maken met een duidelijke beschrijving erbij.

Sieraden maken

Sieraden maken is een leuke bezigheid en is erg in op dit moment. De Wolkoker heeft een ruim assortiment aan kralen en andere benodigdheden om een mooi en modieus sieraad te maken.

Kleien

Kleien of eigenlijk boetseren is een leuke hobby die ook weer gecombineerd kan worden met andere hobby’s. Met klei kun je van alles doen, je kunt er mooie poppen of beelden van maken maar denk ook eens aan sieraden. Wij hebben diverse soorten klei in onze winkel.

Stiffytex

Stiffytex is een textielverharder waarmee mooie decoratie’s, zowel voor binnen – als buitenshuis, gemaakt kunnen worden. De techniek is simpel en de resultaten verrassend. Van een paar oude lakens en/of t-shirts kan b.v. een prachtig beeld gemaakt worden.
Uiteraard zijn alle benodigde materialen bij de Wolkoker te koop. Er staan allerlei voorbeelden in de winkel waardoor u zich kunt laten inspireren.

De Pergamanoshop is dé online
Pergamano speciaalzaak

Webshop van de Wolkoker. In deze online Pergamano winkel vind je het complete assortiment Pergamano artikelen en heel veel andere hobbyartikelen.

Naar Pergamanoshop.nl