Kom ook naar de Handwerkbeurs Zwolle

Van 12 tot en met 15 mei 2022 is er weer een editie van de Handwerkbeurs in Zwolle. Je kunt ons vinden op stand 149. Bij ons in de stand vind je onder andere de volgende pakketten:

Haakpakket Hook Around Topje

Zomers topje om te haken met een dubbelzijdige haaknaald. Het pakket is verkrijgbaar in 3 maten; S,M en L. Ook is er een tutorial, met duidelijke uitleg over deze haaktechniek!

Het pakket bevat: 1 bol Aloha (50% katoen en 50% viscose) – 2 bollen Durable Cosy Fine ( 50% katoen en 50% acryl) – Dubbelzijdige Tunische haaknaald 8mm – Werkbeschrijving

Compleet pakket vanaf € 23,49


Haakpakket Hook Around Zomertruitje

Dit zomertruitje wordt in het rond gehaakt met de dubbelzijdige haaknaald. De maat en lengte van het zomertruitje is eenvoudig aan te passen.

Een pakket voor bevat:2 bol Aloha (50% katoen en 50% viscose) – 3 bollen Durable Cosy Extra Fine ( 50% katoen en 50% acryl) -1 bol Durable Cosy Fine – Dubbelzijdige Tunische haaknaald 9mm – Werkbeschrijving.

Compleet pakket € 34,94


Haakpakket CAL de Wolkokerdeken

Leuke deken om te haken, zelfs voor beginnende haak(st)ers! Verkrijgbaar in 4 verschillende kleurcombinaties. Bekijk ze allemaal op de beurs! De deken wordt gehaakt met Durable Cosy Fine, een garen van 50% katoen en 50% acryl. Een pakket bestaat uit 11 bollen Cosy fine en 8 bollen Cosy Fine Faded.

Compleet pakket € 54,89

De Haak en Breishop

Een webshop van de Wolkoker in Coevorden. Boordevol haak- en breigarens, haak- en breinaalden, patronen, handwerkstoffen en accessoires.

Haak en Breishop
haak en brei shop